Hagi: Gigi Becali vorbeşte doar în funcţie de interesele pe care le are

Tehnicianul Gheorghe Hagi a declarat, marţi, la postul de televiziune Sport.ro, că finanţatorul grupării Steaua, Gigi Becali, a avut un interes atunci când a spus despre el că îl va înlocui pe Victor Piţurcă la conducerea tehnică a echipei naţionale.

20 afișări
Imaginea articolului Hagi: Gigi Becali vorbeşte doar în funcţie de interesele pe care le are

Hagi: Gigi Becali vorbeşte doar în funcţie de interesele pe care le are

"Nu vreau să-i răspund. Pentru mine totul s-a terminat, el nu mai există. Oricum, ce spune el se schimbă, e ca vremea. În funcţie de interesele pe care le are, la el primează asta, nu altceva", a spus Hagi despre finul său.

Fostul selecţioner a precizat că nu vrea să vorbească cu o zi înaintea meciului Austria - România despre o posibilă demitere a lui Victor Piţurcă în cazul unui eşec la Klagenfurt. "Nu e frumos să vorbim despre asta. Doar cei din conducere pot să spună dacă vor să facă o schimbare. Eu nu vreau să fiu implicat. Nu mă interesează ce spune o persoană care nu doarme noaptea despre mine. Şi-a dat arama pe faţă. Eu mă bucur că am scăpat de el. Romania işi joacă unica şansă contra Austriei. Este foarte greu pentru naţională. Nu este momentul să se vorbească despre înlocuirea lui Piţurcă. Nu are rost să comentez ce spune o persoană despre mine. Nu a negociat nimeni cu mine de la federaţie", a spus Hagi, conform site-ului sport.ro.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, marţi, că Gheorghe Hagi va deveni noul selecţioner al României în cazul în care actualul tehnician al "tricolorilor", Victor Piţurcă, va fi înlăturat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici