Hagi: La Galatasaray trebuie să vorbim puţin şi să vedem ce e de făcut

Tehnicianul Gheorghe Hagi a declarat, luni, că la gruparea Galatasaray trebuie să se vorbească mai puţin şi să să găsească soluţii care să facă bine clubului.

26 afișări
Imaginea articolului Hagi: La Galatasaray trebuie să vorbim puţin şi să vedem ce e de făcut

Hagi: La Galatasaray trebuie să vorbim puţin şi să vedem ce e de făcut (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Se vorbesc multe, azi am venit în ţară pentru noua ediţie a Cupei Danone, dar după masă mă întorc la Istanbul, iar mâine dimineaţă avem antrenament programat. Atât pot să spun deocadamată, sunt foarte multe speculaţii, se spun multe, presa din România preia din presa turcă, la fel de aici se ia tot ce se speculează şi apoi se creează un lucru care nu e bun. La club, acum trebuie să vorbim puţin, să vedem ce trebuie făcut. Trebuie găsite soluţii pentru viitor, care să facă bine grupării Galatasaray", a declarat Hagi.

Formaţia Galatasaray, antrenată de Gheorghe Hagi şi la care evoluează Bogdan Stancu, a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputată, sâmbătă, pe teren propriu, cu echipa Karabukspor, în etapa a XXIV-a a campionatului Turciei. După meciul de sâmbătă, presa turcă a notat că Hagi i-a spus din nou preşedintelui clubului Galatasaray, Adnan Polat, că va renunţa la funcţie dacă este cazul. Tot presa turcă a anunţat că oficialii clubului Galatasaray îi vor face o ofertă lui Fatih Terim, pe lista posibililor succesori ai lui Hagi numărându-se şi Tolunay Kafkas, Ertuğrul Sağlam, Hikmet Karaman, Abdullah Avcı şi Mustafa Denizli.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici