Hagi le-a spus jucătorilor de la Galatasaray să câştige pentru el derbiul cu Fener

Tehnicianul echipei Galatasaray, Gheorghe Hagi, le-a spus jucătorilor săi că trebuie măcar pentru el să câştige derbiul cu Fenerbahce, programat vineri, în etapa a XXVI-a a campionatului Turciei, informează cotidianul Fotospor.

15 afișări
Imaginea articolului Hagi le-a spus jucătorilor de la Galatasaray să câştige pentru el derbiul cu Fener

Hagi le-a spus jucătorilor de la Galatasaray să câştige pentru el derbiul cu Fener (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Vom avea un meci foarte important. Trebuie să facem totul pentru a câştiga, dând dovadă de seriozitate şi disciplină. Trebuie să câştigaţi acest meci măcar pentru mine. Trebuie să demonstraţi că meritaţi să jucaţi în aceste culori", le-a spus Hagi fotbaliştilor, la finalul unui antrenament.

Potrivit cotidianului Sabah, Gheorghe Hagi va folosi la meciul cu Fenerbahce o echipă bazată pe ofensivă. Conform jurnalului turc, Hagi îi titulariza în atac pe Bogdan Stancu şi Kazim Kazim, în primul "11" urmând să se afle şi Milan Baros, Arda Turan, Juan Culio, Gokhan Zan, Servet Cetin, Lucas Neill şi Lorik Cana. Tehnicianul român plănuieşte un marcaj strâns la fotbalistul echipei Fenerbahce, Alex, precum şi la Niang, prin Neill şi Hakan Balta, şi la Selcuk.

Formaţia Galatasaray va întâlni, vineri, pe teren propriu, de la ora 21.00, echipa Fenerbahce, în etapa a XXVI-a a campionatului Turciei.

Clubul din Istanbul a anunţat că la partida de pe Turk Telekom Arena se va încerca stabilirea unui record privind cel mai mare zgomot făcut de public prin scandări pe un stadion. La meciul de vineri va fi prezentă o delegaţie a Guiness World Records. Actualul record, de 128,7 decibeli, a fost stabilit în data de 1 octombrie 2000, pe stadionul Mile High din Denver, la meciul Denver Broncos - New Englans Patriots, din NFL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici