Hagi: Messi e incredibil, vă spune asta unul care era tot la fel de talentat

Fostul căpitan al echipei naţionale a României, Gheorghe Hagi, a declarat joi că Lionel Messi a realizat un lucru "incredibil" înscriind cinci goluri într-un meci de Liga Campionilor şi a completat spunând că acest lucru îl afirmă "unul care era tot la fel de talentat" ca jucătorul argentinian.

236 afișări
Imaginea articolului Hagi: Messi e incredibil, vă spune asta unul care era tot la fel de talentat

Gheorghe Hagi (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax foto)

"Messi este incredibil. Să marchezi cinci goluri într-un meci de Liga Campionilor este... incredibil. Şi vă spune unul care a jucat şi care tot la fel era de talentat. Şi care tot la fel credea că sunt lucruri realizabile. Dar să dai cinci goluri într-un meci în Liga Campionilor e uimitor. Dar se poate jucând într-o echipă cu un fotbal perfect. Să mergi pe teren şi să joci fotbal, să nu transpiri şi să dai cinci goluri... eu nu ştiu cum o face, dar o face foarte bine. De fapt, ştiu cum o face... înseamnă 21 de ani de muncă în spate", a spus fostul fotbalist într-o conferinţă de presă prilejuită de lansarea Cupei Hagi Danone.

Gheorghe Hagi s-a arătat fericit că este contemporan cu actuala echipă a Barcelonei. "Sunt bucuros şi fericit că trăiesc momentele astea, că văd o echipă incredibilă precum Barcelona. Are jucători excepţionali care au ajuns la perfecţiune. Când e concentrată şi doreşte, Barcelona ne arată un fotbal frumos cum ne dorim toţi. Cu toate că şi Madridul are o echipă fantastică. Astea sunt cele mai bune echipe din Europa, să sperăm că nu se vor întâlni decât în finala Ligii Campionilor", a adăugat fostul fotbalist.

Jucătorul formaţiei FC Barcelona, Lionel Messi, a înscris, miercuri seara, cinci goluri în partida din cadrul optimilor de finală ale Ligii Campionilor disputată împotriva echipei germane Bayer Leverkusen şi încheiată cu scorul de 7-1. Messi, care a marcat în minutele 25, 42, 50, 58 şi 85, este primul jucător din istoria Ligii Campionilor care înscrie de cinci ori într-un meci.

Gheorghe Hagi a participat, joi, la lansarea oficială a celei de-a treia ediţii a Cupei Hagi Danone, cea mai importantă competiţie fotbalistică din România destinată copiilor cu vârste cuprinse între 10 şi 12 ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici