Hagi: Ne pregătim de promovare, dar să vedem dacă şi putem să o realizăm

Fostul fotbalist Gheorghe Hagi a declarat joi, la Aeroportul Henri Coandă, la întoarcerea din Turcia, că echipa pe care o finanţează, Viitorul Constanţa, se pregăteşte pentru promovare, dar rămâne de văzut dacă reuşeşte acest obiectiv.

286 afișări
Imaginea articolului Hagi: Ne pregătim de promovare, dar să vedem dacă şi putem să o realizăm

Gheorghe Hagi (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax foto)

"Am fost şi eu să văd echipele din Divizia A. Noi (n.r. - Viitorul Constanţa) ne pregătim pentru promovare, dar să vedem dacă şi putem", a spus Hagi care a urmărit în Antalya atât meciurile amicale ale echipei sale, cât şi ale mai multor formaţii din Liga I.

El a adăugat că Nicolae Dică, transferat în această pauză competiţională, va aduce experienţă formaţiei Viitorul Constanţa în returul Ligii a II-a. "Dică e Dică. Dică ne aduce personalitate, e importantă experienţa lui. E un jucător foarte mare, un fotbalist foarte bun în jumătatea adversă. Eu sunt sigur că va aduce echipei tot ce avem nevoie în returul campionatului. Ne-am întărit în această iarnă, eu spun că stăm destul de bine pentru retur", a explicat fostul căpitan al echipei naţionale a României.

Hagi nu vrea să se gândească deocamdată la un duel cu Chindia Târgovişte, echipă finanţată de cumnatul său Gheorghe Popescu. "Chindia e problema lui (n.r. - Gheorghe Popescu). Eu ştiu doar că vom juca un meci cu ei. Noi ne pregătim să facem noi bine", a spus fostul fotbalist.

Gheorghe Hagi s-a întors din Antalya în acelaşi avion cu delegaţiile echipelor naţionale de seniori şi juniori ale României şi cu lotul formaţiei Astra Ploieşti.

Viitorul Constanţa a pierdut, joi, ultimul meci amical susţinut în cantonamentul din Antalya, scor 2-4, în faţa formaţiei de primă ligă ucraineană, Tavria Simferopol, golurile grupării dobrogene fiind reuşite de Nicolae Dică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici