Hagi neagă că ar fi avut o ieşire nervoasă în vestiar, la Bursa

Tehnicianul Gheorghe Hagi a negat într-o discuţie cu reprezentanţii mass-media faptul că ar fi avut o ieşire nervoasă în pauza meciului cu Bursaspor, pierdut de Galatasaray cu scorul de 0-2, informează cotidianul Milliyet.

46 afișări
Imaginea articolului Hagi neagă că ar fi avut o ieşire nervoasă în vestiar, la Bursa

Hagi neagă că ar fi avut o ieşire nervoasă în vestiar, la Bursa (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Hagi a cerut să discute cu presa înainte de un antrenament. "S-a scris după meciul cu Bursaspor că am lovit uşile şi că nu i-am lăsat pe jucători să coboare din autocar. Sunt nişte minciuni şi nişte mizerii. Accept să fiu criticat ca antrenor, dar să nu se scrie astfel de minciuni. Nu am închis pe nimeni în autocar şi nu am lovit uşile", ar fi spus tehnicianul, potrivit haberturk.com, citat de Milliyet.

Luni, presa turcă a scris că Gheorghe Hagi a avut o ieşire nervoasă în vestiar, în pauza meciului cu Bursaspor, pierdut de Galatasaray, cu scorul de 0-2, iar după partidă nu şi-a lăsat jucătorii să coboare din autocar pe durata călătoriei cu feribotul de la Bursa la Istanbul. Potrivit sursei citate, Hagi s-a enervat atât de tare după ce Galatasaray a primit două goluri în prima repriză a meciului de sâmbătă, încât a lovit cu picioarele scaunele din vestiar şi a ţipat cât a putut de tare. El le-a strigat jucătorilor, în limba turcă: "Nu se poate aşa ceva. Trebuie să vă luptaţi mai bine. Nu este vinovat un singur om, aţi greşit cu toţii!". Jurnalul Fanatik notează că Hagi a ţipat şi în limba română şi a lovit şi uşa şi pereţii vestiarului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici