Hagi: Nu vin la Steaua, îmi voi continua activitatea la academie

Fostul internaţional Gheorghe Hagi a declarat, marţi, că a refuzat să vină la Steaua, unde ar fi trebuit să-l înlocuiască pe managerul Victor Piţurcă, precizând că doreşte să-şi continue activitatea începută la proiectul academiei de fotbal care îi poartă numele.

19 afișări
Imaginea articolului Hagi: Nu vin la Steaua, îmi voi continua activitatea la academie

Hagi: Nu vin la Steaua, îmi voi continua activitatea la academie (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"S-au vorbit multe în ultimele două zile şi am fost contactat de mai multe persoane. Răspunsul meu a fost ferm, am început o treabă la academie şi pentru mine anul competiţional deja a început. Îmi voi continua activitatea aici. În ultimii doi ani am făcut o muncă administrativă, tehnică, iar eu când încep un lucru mă dedic până la capăt acelui lucru. Suntem cu academia abia la un sfert din ce ne-am propus. Steaua este provocatoare pentru oricine, dar sunt momente în viaţă când nu pot da un astfel de răspuns. Mi-ar plăcea să mă întorc într-o zi la Steaua, acolo poţi avea sentimentul că eşti cel mai bun. Dacă nu era proiectul academiei m-aş fi întors la Steaua. Echipa Stelei este bună, este o conjunctură bună, le mulţumesc lui Iordănescu şi lui Ilie Dumitrescu că s-au gândit la mine, dar acum răspunsul meu este «nu»", a spus Hagi.

Victor Piţurcă a părăsit funcţia de manager general al clubului Steaua după doar primele trei etape ale Ligii I.

Neînţelegerile dintre el şi finanţatorul stelist, Gigi Becali, privind contractul pe care urma să-l semneze Piţurcă, au survenit, potrivit patronului, din cauza unor garanţii în valoare de circa 20 de milioane de euro pe care le-a cerut antrenorul. Garanţiile urmau să fie executate de Victor Piţurcă în cazul în care Gigi Becali făcea declaraţii jignitoare la adresa jucătorilor sau suporterilor stelişti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici