Hagi: Piţurcă a creat un grup şi performanţele se îmbunătăţesc cu fiecare joc

Gheorghe Hagi este încrezător în şansele naţionalei României de a se califica în sferturile de finală ale Campionatului European, bazându-se pe unitatea de grup creată de selecţionerul Victor Piţurcă şi pe faptul că Adrian Mutu va trece de momentul penaltiului ratat cu Italia.

44 afișări
Imaginea articolului Hagi: Piţurcă a creat un grup şi performanţele se îmbunătăţesc cu fiecare joc

Hagi: Piţurcă a creat un grup şi performanţele se îmbunătăţesc cu fiecare joc (Imagine: Mediafax Foto)

"Piţurcă a creat un grup şi performanţele se îmbunătăţesc cu fiecare joc. Au obţinut rezultate bune în faţa unor echipe mari, incluzând aici Franţa şi Italia. A făcut o treabă minunată cu echipa şi cred că toată lumea este mulţumită de munca sa", a declarat Hagi într-un interviu publicat pe site-ul UEFA.

Fostul internaţional crede că actualul "decar" al "tricolorilor", Adrian Mutu, va trece peste momentul ratării penaltiului din meciul cu Italia, care putea aduce trei puncte importante României.

"Mutu trebuie să uite acel penalti şi are nevoie ca toată lumea să fie alături de el. Cei mai buni fotbalişti din lume au ratat şi acest lucru se va mai întâmpla. Sunt sigur că el va juca cel mai bun meci al său contra Olandei. România evoluează din ce în ce mai bine cu fiecare joc şi are acum o şansă reală să iasă din grupa morţii", a adăugat fostul selecţioner al naţionalei.

Hagi mai are câteva motive de optimism înaintea partidei cu naţionala antrenată de Marco van Basten.

"I-am bătut pe olandezi în calificări şi o putem face din nou. Olanda a început Euro foarte bine, dar, din experienţa mea, nu cred că o echipă care face două meciuri bune la rând va continua în acelaşi ritm în următoarele două. Din această cauză sunt foarte încrezător că România va scoate rezultatul de care are nevoie pentru calificarea în sferturi", a încheiat cel supranumit "Regele".

Pentru a fi sigură că trece de grupe, naţionala antrenată de Victor Piţurcă trebuie să învingă selecţionata Olandei, în ultima partidă din grupa C, în această seară, la Berna, de la ora 21.45.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici