Hagi propune modificarea Legii Sponsorizării

Fostul jucător al echipei naţionale a României, Gheorghe Hagi, propune modificarea Legii Sponsorizării pentru ca marile companii şi multinaţionalele să poată ajuta fotbalul şi sportul în general.

152 afișări
Imaginea articolului Hagi propune modificarea Legii Sponsorizării

Hagi propune modificarea Legii Sponsorizării (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Poate într-o zi ar fi bine să ne gâdim mai mult şi la Legea Sponsorizării să o schimbăm pentru că nu e schimbată din anii 90'. Nimeni nu vorbeşte că e singura lege din România neschimbată şi care ar putea ajuta fotbalul. Iar fotbalul este ceva social dacă nu mă înşel, care face bine şi e foarte important pentru societatea românească. Cine aude, poate chiar tratăm foarte serios acest subiect pentru că ar trebui schimbată neapărat. Pentru că altfel nu poţi să ajuţi sportul să se dezvolte dacă multinaţionalele şi marile companii nu vin lângă sport, cultură, educaţie. Sunt lucruri importante", a spus fostul fotbalist.

Hagi recunoaşte însă că are parteneri serioşi alături în organizarea diferitelor turnee pentru copii şi juniori organizate de Academia de Fotbal care îi poartă numele.

"Lângă mine mai vin companii, nu pot să mă plâng. Numai cu partenerii poţi să fii mai puternic pentru că trebuie să descoperim pe ăia buni. Iar cei buni sunt valoroşi şi trebuie să îi plăteşti", a adăugat Hagi.

Gheorghe Hagi a fost prezent, marţi, la conferinţa de presă susţinută cu ocazia lansării turneelor internaţionale "Talent Cup" (Under 17) şi "Cupa Stelelor Estului" (Under 15) organizate de Academia de Fotbal "Gheorghe Hagi" la Constanţa, în perioadele 16-18 august, respectiv 5-9 septembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici