Hagi: Rednic e strâmb, d'asta l-am şi poreclit aşa

Fostul internaţional, Gheorghe Hagi, a declarat, marţi, că antrenorul echipei Dinamo, Mircea Rednic, îşi merită porecla «Strâmbu'», din cauza declaraţiilor pe care le oferă la adresa altor colegi de-ai săi.

699 afișări
Imaginea articolului Hagi: Rednic e strâmb, d'asta l-am şi poreclit aşa

Hagi: Rednic e strâmb, d'asta l-am şi poreclit aşa (Imagine: Mediafax Foto)

"Mircea e strâmb aşa cum i s-a spus, d'asta l-am poreclit aşa. Nu ne supărăm, este un coleg de-al nostru, dar aşa e el. Nu stau să judec ce a spus, e părerea lui. Păi cu mine a avut dreptate, nu am de ce să mă supăr, mai mult e un coleg de-al meu, iar pe un coleg nu mă supăr niciodată, chiar dacă i-am dat şi porecla «Strâmbu'» că din când în când are momente din acestea. În rest e un antrenor foarte bun, e un antrenor care trebuia să fie pe listă pentru că face parte din generaţia tânără", a spus Hagi.

Mircea Rednic a declarat, luni, despre posibilii candidaţi la postul de selecţioner al României, că toţi la un loc nu au performanţele lui ca tehnician, dar "unul dintre ei este rege, altul are o imagine bună, iar cel de-al treilea este băiatul lui tata".

Întrebat despre posibila numire în funcţia de selecţioner al lui Răzvan Lucescu, Hagi a răspuns: "Deocamdată cei din Federaţie ştiu, întrebările cele mai directe şi clare trebuie să meargă spre ei. În rest, vorbim mult ca în România şi facem mai puţin. Vom vedea în viitorul apropiat cine va fi selecţionerul. România va avea un antrenor şi se va ştii când cei din Federaţie se vor decide. Nu există nimic clar şi cineva care să vorbească. Eu am spus că doar cei din federaţie pot să vorbească, în rest sunt doar zvonuri".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici