Hagi: Rezultatul cu Muntenegru este bun

Fostul selecţioner al României, Gheorghe Hagi, a declarat, duminică, la Constanţa, că victoria, cu scorul de 4-0, obţinută de "tricolori" în meciul de pregătire cu Muntenegru este unul bun deoarece românii vor pleca astfel cu încredere la Campionatul European.

12 afișări
Imaginea articolului Hagi: Rezultatul cu Muntenegru este bun

Hagi: Rezultatul cu Muntenegru este bun (Imagine: Mediafax Foto)

"A fost un meci bun de pregătire. Un rezultat bun, pentru că se pleacă la europene cu încredere e foarte bine că nu au fost accidentări, acum mai trebuie doar să le ţinem pumnii", a spus Hagi, care a precizat că România trebuie să abordeze cu încredere prima partidă de la Euro, cu Franţa.

Portarul rapidist Dănuţ Coman, care făcea parte din lotul României pentru Euro-2008, dar a suferit o fractură la deget, a afirmat că a avut ocazia să meargă să asiste la competiţie, dar a refuzat deoarece i-ar fi fost greu să stea în tribună. "Avem o echipă bună, într-o formă bună, un antrenor ce pregăteşte foarte bine echipa. Este suficient doar un meci de pregătire, domnul Piţurcă ştie cel mai bine ce este de făcut, eu voi fi alături de ei şi sper să trecem de grupe pentru a ajuge în fazele superioare", a menţionat el.

Fostul selecţioner şi Coman au fost prezenţi, în acest week-end, la prima ediţie a Cupei Hagi la fotbal pentru copii cu vârste cuprinse între 10 şi 12 ani. În finala competiţiei, desfăşurată duminică şi arbitrată de Alexandru Tudor, echipa Steaua Dunării Galaţi a învins, cu scorul de 5-1, formaţia Kinder Sângeorgiu de Mureş. În finala mică, FCM Reşiţa s-a impus, cu scorul de 4-2, în faţa echipei Gloria Bistriţa.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici