Hagi şi-a certat jucătorii: Sunteţi ca nişte fantome pe teren

Tehnicianul formaţiei Galatasaray, Gheorghe Hagi, şi-a certat jucătorii, duminică, spunându-le că sunt ca nişte fantome pe teren, că nu trebuie să creadă că au locul garantat şi că la meciul cu Genclerbirligi, scor 0-2, au intrat în istorie, informează presa turcă.

18 afișări
Imaginea articolului Hagi şi-a certat jucătorii: Sunteţi ca nişte fantome pe teren

Hagi şi-a certat jucătorii: Sunteţi ca nişte fantome pe teren (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Sunteţi ca nişte fantome pe teren. Să nu credeţi că aveţi locul garantat. Vor exista surprize foarte mari", le-a spus Hagi fotbaliştilor, conform cotidianului Hurriyet.

Potrivit jurnalului Milliyet, Hagi a avut un discurs de 15 minute înaintea antrenamentului de duminică, programat de el deşi în mod normal Galatasaray avea o zi liberă după fiecare meci.

"Vă daţi seama că la meciul cu Genclerbirligi aţi intrat în istorie. Jucaţi la Galatasaray dar aveţi o atitudine indiferentă. Eu am intrat în istorie cu acest echipament, dar prin succesele mele. Acum am intrat în istorie ca antrenorul unei astfel de echipe. Mai avem o săptămână, poate până atunci veţi înţelege valoarea acestui echipament", a mai spus tehnicianul.

Formaţia Galatasaray, antrenată de Gheorghe Hagi, a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 2-0 (2-0), de echipa Genclerbirligi, într-un meci din etapa a XVI-a a campionatului Turciei, ultimul pe stadionul Ali Sami Yen. Din 2011, Galatasaray va juca partidele de pe teren propriu pe un stadion nou, Turk Telekom Arena, care va fi inaugurat la 15 ianuarie.

După 16 etape, Galatasaray ocupă locul 9 în clasamentul campionatului turc, cu şase victorii, două rezultate de egalitate şi opt înfrângeri (20 de puncte). Echipa antrenată de Hagi este aproape de egalarea celor mai slabe sezoane din istoria clubului.

Până în prezent, în precedentele 52 de sezoane Galatasaray a înregistrat cel mult 10 înfrângeri pe campionat (de trei ori, în 1969/1970 - locul 7 în clasament, 1981/1982 - locul 11 şi 2003/2004 - locul 6). Echipa din Istanbul a încheiat alte şase sezoane (1967/1968, 1979/1980, 1980/1981, 1984/1985, 1989/1990, 2008/2009) cu nouă înfrângeri. În 2009/2010, Galatasaray a avut un total de opt înfrângeri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici