Hagi şi Popescu, la prezentarea logo-ului finalei Ligii Europa de la Bucureşti

Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Dorinel Munteanu sau Bogdan Stelea, alături de preşedinţi de cluburi şi antrenori, au asistat, vineri, la Arena Naţională, la prezentarea "identităţii vizuale a finalei" Ligii Europa, programată în 9 mai, la Bucureşti.

109 afișări
Imaginea articolului Hagi şi Popescu, la prezentarea logo-ului finalei Ligii Europa de la Bucureşti

Hagi şi Popescu, la prezentarea logo-ului finalei Ligii Europa de la Bucureşti (Imagine: George Filip/Mediafax foto)

De asemenea, la eveniment a fost prezent şi ambasadorul finalei, Miodrag Belodedici, dar şi preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret, Doina Melinte.

În filmul de prezentare al logo-ului, care a avut inclus obiective turistice din Bucureşti, s-a insistat pe imaginile cu vechiul stadion, demolarea acestuia şi construiea celui nou. Logo-ul conţine sigla Ligii Europa deasupra, iar la mijloc scrie FINAL BUCHAREST 2012.

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, s-a declarat onorat de găzduirea acestui eveniment, precizând că va face totul ca Bucureştiul să fie "gazda perfectă". "Vom aloca resursele necesare pentru organizarea finalei, având şansa să demonstrăm că suntem un popor primitor", a adăugat Oprescu.

Preşedintele FRF Mircea Sandu consideră că găzduirea finalei reprezintă o mare responsabilitate: "Visăm demult la o finală de cupă europeană şi visul acesta ni s-a îndeplinit, suntem mândri să găzduim această finală, mulţumim UEFA şi domnului Platini că ne-au oferit prilejul de a găzdui acest eveniment, reprezintă o mare responsabilitate pentru noi şi depunem toate eforturile să fim siguri că găzduim un eveniment de mare clasă, de neuitat. Sper că vom vedea la Bucureşti două echipe cu suporteri pasionali. Le transmit să vină la Bucureşti pentru că un oraş cald", a subliniat şeful FRF.

Evenimentul a fost prezentat de realizatorul Sport.ro Ioana Cosma şi redactorul-şef al cotidianului ProSport, Dan Filoti.

La final, Gheorghe Hagi, Dorinel Munteanu, Gheorghe Popescu, Miodrag Belodedici şi Bogdan Stelea au mers pe gazon, unde au acordat autografe pe mingi unei grupe de copii.

Finala Ligii Europa se va disputa la data de 9 mai, pe Arena Naţională din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici