Hagi şi Souness, principale variante pentru Galatasaray

Conducerea clubului Galatasaray îi are ca principale variante pentru postul de antrenor principal în următorul sezon pe românul Gheorghe Hagi şi pe scoţianul Graeme Souness, ambii foşti tehnicieni ai echipei din Istanbul, informează cotidianul Sabah.

14 afișări
Imaginea articolului Hagi şi Souness, principale variante pentru Galatasaray

Hagi şi Souness, principale variante pentru Galatasaray (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Sabah notează, la două zile după ce un alt jurnal din Turcia, Fotomac, a scris că românul s-ar fi înţeles în mare măsură cu Galatasaray, că oficialii grupării au o listă cu posibili antrenori, iar opţiunile lor principale ar fi Hagi şi Souness.

Jurnalul menţionează că Souness, care a antrenat formaţia Galatasaray în perioada 1995-1996, ar fi preferatul preşedintelul clubului, Adnan Polat, iar scoţianul ar fi încântat să revină în Turcia. Polat se gândeşte însă şi la varianta Gheorghe Hagi, mai ales deoarece unii oficiali din conducerea clubului Galatasaray nu au o părere bună despre Souness.

Gheorghe Hagi a declarat, la sfârşitul săptămânii trecute, că nu a discutat cu nimeni din conducerea grupării turce, iar dacă va discuta, acest lucru se va întâmpla în zilele următoare.

Potrivit cotidianului Turkiye, unul dintre oficialii clubului Galatasaray, Haldun Ustunel, a negat, de asemenea, că ar fi existat negocieri cu Hagi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici