Hagi spune că nu a fost informat de programele celor doi candidaţi la preşedinţia LPF

Patronul Viitorului Constanţa, Gheorghe Hagi, a declarat că nu a fost contactat de niciunul dintre cei doi candidaţi la preşedinţia LPF, Dumitru Dragomir şi Gino Iorgulescu, pentru a-i fi prezentate programele lor şi nu a exclus posibilitatea ca gruparea sa să se abţină la votul de peste două zile.

124 afișări
Imaginea articolului Hagi spune că nu a fost informat de programele celor doi candidaţi la preşedinţia LPF

Hagi spune că nu a fost informat de programele celor doi candidaţi la preşedinţia LPF

"Ştiu foarte puţine, în momentul de faţă ştiu foarte puţine. Nu ştiu nimic nici dintr-o parte, nici din cealaltă. Mai sunt două zile, vedem, sunt doi concurenţi puternici. Şi unul, şi celălat spun că vor fi majoritari, amândoi au încredere mare. Dar nu e obligatoriu (n.r. - ca Viitorul să voteze la alegerile de la LPF). Nu ştiu (n.r. - dacă Viitorul se va abţine). Sunt soluţii, e liber, e democratic. Poate alţii ştiu şi eu nu ştiu, poate eu sunt neimportant. Probabil sunt neimportant", a declarat, marţi, Hagi, la Dolce Sport.

Gheorghe Hagi crede că Dragomir şi Iorgulescu nu mizează pe votul unui "club foarte mic": "Eu merg pe mâna celui care vrea să facă bine pentru fotbalul românesc şi bine pentru toţi. Eu sunt prieten cu Gino, am jucat împreună, îl cunosc pe domnul Dragomir la fel. Vorbim de Liga I, de televiziuni, de cum se împart banii, de ce proiecte sunt pe următorii patru ani. Aici există altceva, nu există prietenie, nu există ochi albaştri, ochi căprui, există interese, în sensul de ce se poate face pentru fotbalul românesc. Dar probabil sunt neinteresant, un club foarte mic, nu are ce să zică prea multe şi atunci asta e. Nici nu contează votul meu. Ce văd din toate astea e că nu contează votul meu. Aşa cred eu".

Deşi îl susţine pe Gheorghe Popescu la preşedinţia FRF, Hagi a respins obligativitatea de a urma îndemnul acestuia de a vota schimbarea şi la LPF. "E diferit. Eu îl sprijin pe Popescu la federaţie, ce legătură are federaţia cu Liga I în momentul de faţă? E opinia lui Popescu, fiecare este răspunzător de ceea ce face, nu înseamnă că unul decide în locul altuia. De ce mai suntem oameni atunci? Facem regii, ăla cu ăla, Gigel cu Ionel... Păi ce, Popescu îmi face mie bugetul? Ce a zis Popescu e libertatea lui de exprimare. Eu vorbesc în contul meu. Dar ştiu prea puţine despre alegeri, despre ce va fi în următorii patru ani, despre ce trebuie să se facă", a afirmat fostul căpitan al echipei naţionale.

Întrebat dacă se aştepta să cunoască aceste probleme până la momentul actual, Hagi a răspuns: "Bineînţeles că mă aşteptam, dar probabil ceilalţi ştiu, dar eu nu ştiu nimic. Dar nici nu mă preocup".

Dumitru Dragomir şi fostul preşedinte al FC Naţional, Gino Iorgulescu, candidează la alegerile pentru conducerea Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), în cadrul scrutinului programat joi.

Actualul şef al LPF a fost reales la 16 noiembrie 2009. El este preşedintele LPF din 1996, fiind reales în această funcţie în octombrie 2000, când l-a avut contracandidat tot pe Iorgulescu, şi în noiembrie 2005.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici