Hagi: Sunt nevoit să pun presiune pe jucătorii mei, deoarece nu avem suporteri care să o facă

Antrenorul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că este nevoit să pună presiune pe jucătorii săi la fiecare meci, deoarece formaţia nu are suporteri care să o facă în locul său.

84 afișări
Imaginea articolului Hagi: Sunt nevoit să pun presiune pe jucătorii mei, deoarece nu avem suporteri care să o facă

Hagi: Sunt nevoit să pun presiune pe jucătorii mei, deoarece nu avem suporteri care să o facă (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"Suntem pe drumul bun, din ce în ce mai bine, marcăm goluri, ne impunem, suntem agresivi şi sperăm să mergem în continuare la fel. Vrem să devenim o echipă bună, cu jucători care au calităţi. Ăsta e spiritul meu, pe care vreau să-l aduc echipei, să-l implementez în sânul jucătorilor, iar ei merg pe drumul care îmi place. Le creez această presiune tot timpul, pentru că ea trebuie să existe, deoarece nu am suporteri. Eu sunt suporterul care le creează presiune jucătorilor, pentru ca ei să crească", a spus Hagi.

Gheorghe Hagi a afirmat că gruparea pe care o pregăteşte trebuie să profite de rezultatele bune obţinute în ultima perioadă în Liga I şi să o învingă şi pe Gaz Metan Mediaş, în meciul contând pentru etapa a XXV-a a Ligii I.

"Am trecut cu bine de prima deplasare grea din această săptămână. Ne-am întors cu victorie şi suntem bucuroşi, dar nu avem mult timp să ne bucurăm, pentru că jucăm cu o altă echipă care are nevoie de puncte. Sunt meciuri grele, unde trebuie să ne gândim la toate detaliile. Trebuie să facem un meci foarte bun. Tot timpul ne-a mers foarte greu cu Gaz Metan, dar trebuie să profităm de momentul bun pe care îl avem. Sper să luăm cele trei puncte în lupta pe care o avem de la începutul campionatului", a spus Hagi.

Tehnicianul a menţionat că obiectivul echipei sale nu este calificarea în cupele europene, chiar dacă a depus dosarul pentru obţinerea licenţei UEFA, care ar permite participarea în sezonul continental viitor. "Obiectivul nu este calificarea în cupele europene. Am un obiectiv de puncte împreună cu echipa, iar obiectivul nostru este să ne salvăm şi să rămânem în prima ligă. Am o experienţă şi o vârstă şi nu îmi permit să nu rămân cu picioarele pe pământ. Eu am luat echipa când avea trei puncte şi am spus că vreau să transform înfrângerile în victorii. Până acum s-a întâmplat, iar lucrurile merg bine", a subliniat Hagi.

Partida FC Viitorul - Gaz Metan Mediaş, contând pentru etapa a XXV-a a Ligii I, se va disputa, miercuri, de la ora 19.15.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici