Hagi: Trebuie să câştigăm ultimele două meciuri, participarea în cupele europene este tentantă

Tehnicianul Gheorghe Hagi a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că echipa sa, FC Viitorul, trebuie să câştige ultimele două partide ale sezonului, cu FC Braşov şi FC Botoşani, pentru că participarea în ediţia viitoare a cupelor europene este "tentantă".

66 afișări
Imaginea articolului Hagi: Trebuie să câştigăm ultimele două meciuri, participarea în cupele europene este tentantă

Hagi: Trebuie să câştigăm ultimele două meciuri, participarea în cupele europene este tentantă (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Mai sunt două meciuri şi trebuie să le câştigăm pentru a ne bate pentru o poziţie importantă pentru participarea în Europa. E foarte mult pentru noi, dar participarea e tentantă, e provocatoare, e frumoasă. Aşa că mâine cu FC Braşov trebuie să căutăm victoria, să jucăm la rezultat, iar apoi la Botoşani să mergem la o finală, să ne batem pentru un lucru măreţ. Pentru un club tânăr cum e Viitorul, ar fi o performanţă participarea în cupele europene", a spus Hagi.

Antrenorul a adăugat că îşi doreşte ca FC Viitorul să evolueze din sezonul următor pe stadionul propriu din cadrul Academiei Gheorghe Hagi de la Ovidiu. "Nu ştiu de la anul unde vom fi. Vom vedea, mai întâi să terminăm campionatul. Dar intenţia mea este să ne găsim o identitate, un loc unde să jucăm permanent, ca să putem şi noi să ne cultivăm suporterii proprii. Să putem să zicem şi noi că jucăm acasă, pentru că de doi ani jucăm numai în deplasare. În judeţul Constanţa variantă de stadion este doar cel de la Ovidiu, de la academie. Lucrăm la stadionul de la academie, încercăm să îl punem la punct aşa cum trebuie", a afirmat tehnicianul.

Obiectivul formaţiei FC Viitorul în ediţia următoare a Ligii I este calificarea în play-off, a anunţat Hagi. "În sezonul următor obiectivul ar fi, să zicem, calificarea în play-off. Îmi doresc şi eu să stau mai sus. Îmi doresc, dacă se va realiza, nu ştiu. E un gând, trebuie ca la anul să ne dorim performanţă. Au trecut trei ani, timp a fost suficient pentru a ne acomoda în prima ligă, scheletul grupului există, deci trebuie să ne gândim acum la mai mult", a precizat Gheorghe Hagi.

Formaţia FC Viitorul întâlneşte, sâmbătă, de la ora 18.30, pe teren propriu, echipa FC Braşov, într-o partidă contând pentru etapa a XXXIII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici