Halep: Ştiu că Serena va fi mult mai concentrată decât în primul meci

Jucătoarea Simona Halep a declarat, sâmbătă, la finalul partidei cu Agnieszka Radwanska din semifinalele Turneului Campioanelor, că adversara din ultimul act al competiţiei, Serena Williams, va fi mult mai concentrată decât la întâlnirea din faza grupelor.

546 afișări
Imaginea articolului Halep: Ştiu că Serena va fi mult mai concentrată decât în primul meci

Serena Williams (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Mâine e o zi nouă, un meci nou şi orice se poate întâmpla. Sunt pregătită pentru orice. Vreau doar să mă bucur de finală şi ştiu că va fi mult mai concentrată mâine", a spus Halep.

În faza grupelor, Simona Halep s-a impus cu scorul de 6-0, 6-2 în faţa liderului clasamentului WTA.

Jucătoarea Simona Halep (4 WTA) s-a calificat sâmbătă în finala Turneului Campioanelor de la Singapore, după ce a dispus cu scorul de 6-2, 6-2, la capătul a 67 minute de poloneza Agnieszka Radwanska (6 WTA), şi o va întâlni în ultimul act pe americanca Serena Williams, liderul clasamentului mondial.

Halep nu avea un palmares pozitiv cu Agnieszka Radwanska, poloneza conducând întâlnirile directe cu 4-2 până la această semifinală.

În finala programată, duminică, Halep o va întâlni pe americanca Serena Williams (locul 1 WTA), care a dispus, în prima semifinală, cu scorul de 2-6, 6-3, 7-6 (8/6), de jucătoarea daneză Caroline Wozniacki, locul 8 WTA.

BNP Paribas WTA Finals, a 44-a ediţie a Turneului Campioanelor, reuneşte cele mai bune opt jucătoare şi cele mai bune opt perechi de dublu în anul în curs, care se întrec pentru premii de 6,5 milioane de dolari.

Pentru calificarea în finală, Halep şi-a asigurat 890 de puncte WTA şi un cec în valoare de 971.000 de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici