Hamilton a dansat şi a cântat după ce a pierdut titlul mondial

Pilotul britanic Lewis Hamilton a cântat şi a dansat la o petrecere ce a avut loc la Hotelul Hilton din Sao Paulo, după Marele Premiu de Formula 1 al Braziliei, în ciuda faptului că a pierdut titlul mondial în favoarea finlandezului Kimi Raikkonen (Ferrari), informează cotidianul Marca.

2 afișări
Imaginea articolului Hamilton a dansat şi a cântat după ce a pierdut titlul mondial

Hamilton a dansat şi a cântat după ce a pierdut titlul mondial

Sursa citată menţionează că Hamilton s-a urcat la pupitrul DJ-ului şi a întreţinut atmosfera timp de mai multe minute, cântând melodii ca "U can't touch this" a lui MC Hammer sau "No woman, no cry" a lui Bob Marley.

"McLaren avea pregătită o petrecere uriaşă, la parterul hotelului Hilton, pentru că nimeni nu se aştepta să piardă titlul mondial la piloţi. Cu trecerea minutelor, lui Hamilton i-a trecut efectul înfrângerii şi s-a urcat pe scenă, în aplauzele tuturor, s-a aşezat la pupitrul DJ-ului şi timp de mai multe minute a sărbătorit dezastrul, ca şi cum ar fi câştigat titlul mondial. A mixat CD-uri, a luat microfonul pentru a-i saluta pe cei prezenţi şi a strigat: «Vă iubesc pe toţi!». Apoi a cântat şi a dansat", scrie Marca.

Potrivit martorilor, petrecerea nu s-a prelungit foarte mult.

La rândul său, campionul mondial Kimi Raikkonen a sărbătorit titlul la discoteca Pacha, din Sao Paulo, unde au mai participat şase sau şapte piloţi. Petrecerea de la Pacha a fost plătită de echipa Red Bull.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici