Hamilton: Vreau să fiu cel mai bun pilot din toate timpurile

Britanicul Lewis Hamilton a declarat că vrea să ajungă cel mai bun pilot de Formula 1 din toate timpurile şi a subliniat că are suficient timp la dispoziţie pentru a doborî recordul de titluri stabilit de germanul Michael Schumacher, de şapte ori câştigător al Campionatului Mondial, informează As.

2 afișări
Imaginea articolului Hamilton: Vreau să fiu cel mai bun pilot din toate timpurile

Hamilton: Vreau să fiu cel mai bun pilot din toate timpurile

"De-a lungul sezonului 2007, Hamilton s-a arătat a fi nu numai un pilot foarte rapid, ci şi ambiţios, care nu cunoaşte sensul cuvintelor modestie sau prudenţă", scrie As despre tânărul pilot britanic, care a concurat alături de spaniolul Fernando Alonso la McLaren Mercedes în stagiunea precedentă şi a ratat în ultima etapă şansa de a câştiga titlul mondial chiar în sezonul său de debut în Marele Circ.

"Am în faţă timp suficient pentru a depăşi recordul de titluri al lui Michael Schumacher şi voi încerca să o fac. Vreau să fiu cel mai bun pilot din toate timpurile. Michael a fost un pilot excepţional, dar pentru mine Ayrton Senna a fost întotdeauna cel mai bun. Vreau să câştig un titlu ca să fiu şi eu mare, dar dacă voi reuşi să le câştig pe cele trei reuşite de Ayrton pentru mine ar fi de vis", a spus Hamilton pentru săptămânalul News of the World.

Lewis Hamilton a menţionat că a avut de învăţat din greşelile făcute în sezonul 2007, când a ratat titlul mondial. "Am trecut deja peste ce s-a întâmplat. Am învăţat din greşeli şi acum mă concentrez la sezonul următor. Vreau să fiu din ce în ce mai bun în fiecare an şi sper că în 2008 lucrurile vor sta altfel. Cred că sunt un pilot mai tehnic, mai puternic şi mai experimentat. Şi sunt pregătit să mai urc o treaptă şi să câştig Campionatul Mondial", a punctat Hamilton.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici