Hamilton vs Rosberg vs Button. Unde va avea loc cursa ExtremeE, cea mai nouă competiţie a planetei

  • Competiţia ExtremeE a început cu calificările pentru prima cursă
  • Echipa lui Lewis Hamilton este în pole-position, înaintea celei a lui Rosberg
  • Organizatorii întrecerii vor să atragă atenţia asupra schimbărilor climatice
  • Fiecare echipă are o pereche de piloţi, formată dintr-un bărbat şi o femeie
843 afișări
Imaginea articolului Hamilton vs Rosberg vs Button. Unde va avea loc cursa ExtremeE, cea mai nouă competiţie a planetei

Hamilton vs Rosberg vs Button. Unde va avea loc cursa

În cursa din Arabia Saudită a competiţiei ExtremeE, echipa lui Hamilton va pleca din pole-position.

Hamilton, Rosberg şi Button au echipe la start la ExtremeE, cea mai nouă competiţie auto a planetei. Iar dacă toţi aceşti campioni mondiali de Formula 1 s-au implicat, înseamnă că va fi şi un spectacol pe măsura valorii piloţilor de Formula 1.

Maşinile sunt SUV-uri cu motor electric, care dezvoltă aproape 500 de cai putere.

În Al-Ula, oraş în Arabia Saudită, echipa lui Rosberg a fost cea mai rapidă în calificări. Numai că a primit o penalizare de 60 de secunde, iar pole-positionul a trecut la Team X44, al lui Hamilton.

Toată lumea şi-a ţinut răsuflarea cînd Claudia Hurtgen a avut un accident serios. Din fericire, rămas fără urmări. Doar maşina a fost şifonată rău.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici