Handbal. Minaur Baia Mare şi Steaua Bucureşti şi-au aflat adversarele din European Cup

Echipele româneşti de handbal masculin Minaur Baia Mare şi Steaua Bucureşti şi-au aflat marţi adversarele din turul 3 al European Cup, în urma tragerii la sorţi ce a avut la la Viena, la sediul Federaţiei Europene de Handbal de la Viena.

224 afișări
Imaginea articolului Handbal. Minaur Baia Mare şi Steaua Bucureşti şi-au aflat adversarele din European Cup

Minaur Baia Mare şi Steaua Bucureşti şi-au aflat adversarele din European Cup

„32 de echipe europene s-au aflat în urne, împărţite în două grupe valorice.

Astfel, CS Minaur Baia Mare va întâlni echipa HC Dinamo Pancevo (Serbia), în timp ce Steaua Bucureşti se va confrunta cu cu HC Linz (Austria).

Ambele echipe vor juca meciul tur pe teren propriu, în perioada 25-26 noiembrie, urmând ca returul să îl dispute în deplasare, în 02/03 decembrie.

Dinamo Pancevo s-a calificat după primul tur în dauna echipei italiene Handball Meran, după 30-27 în deplasare şi 30-31 pe teren propriu. În turul II, echipa din Serbia a eliminat pe HV KRAS Volendam (Olanda), după 30-33 pe teren propriu şi 41-36 în deplasare.

CS Minaur a evoluat direct în turul secund, unde a învins în dubla manşă, cu ambele meciuri jucate la Baia Mare, pe ucrainienii de la Odesa (Ucraina), cu 52-26 şi 39-17.

Steaua Bucureşti a ajuns până în turul 3 fără să joace niciun meci. Steliştii ar fi tebuit să intre direct în turul doi, însă nu au mai disputat partidele programate cu israelinii de la Hapoel Ashdod, care s-au retras din competiţie din cauza situaţie din ţară.

HC Linz (Austria) a trecut în turul doi de grecii de la PAOK Salonic, după două meciuri foarte disputate, încheiat cu un 27-26, în tur, în Austria, şi o remiză 26-26, în Grecia.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici