Handbal: Observatorul Doru Stamatoiu a decedat într-un accident rutier

Lumea handbalului vâlcean este doliu, după tragicul deces al preşedintelui Asociaţiei Judeţene de Handbal, Doru Stamatoiu (60 ani). Acesta s-a stins din viaţă într-un accident rutier petrecut în localitatea Budeşti, lângă Râmnicu Vâlcea.

495 afișări
Imaginea articolului Handbal: Observatorul Doru Stamatoiu a decedat într-un accident rutier

Handbal: Observatorul Doru Stamatoiu a decedat într-un accident rutier (Imagine: Cosmin Dan/ Mediafax Foto)

Aflat la volanul autoturismului său, un Logan, Doru Stamatoiu a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens, unde a fost lovit de un tir.

Fost arbitru de Divizia A, apoi delegat pentru turnee de juniori, Doru Stamatoiu a fost în ultimii trei ani observator de Liga Naţională, iar de curând preluase conducerea Asociaţiei Judeţene de Handbal Vâlcea. Din calitatea de şef al AJH, era intens implicat în cursurile cu tinerii care intenţionau să devină arbitrii. Luni, regretatul observator a asistat la ultimul meci în calitate de oficial, Măgura Cisnădie - Dunărea Brăila

”Doru Stamatoiu a fost un om dăruit total handbalului şi făcea acest lucru din plăcere, se implica enorm în organizare. S-a pierdut un om deosebit, care făcea totul din suflet”, a spus fostul arbitru internaţional, Octavian Pripas.

Arbitrul internaţional Diana Florescu a postat un mesaj impresionant pe pagina de faceebok. ”Când o fiinţă apropiată nouă pleacă pentru totdeauna, abia atunci ne dam seama, cuprinşi de durere, ca suntem bieţi muritori! Îmi este greu sa vorbesc despre domnul Doru Stamatoiu la trecut, încă nu-mi vine să cred că nu mai este printre noi! A fost omul care mi-a călăuzit primii paşi în arbitraj, omul care a avut atâta încredere în mine, când nimeni nu a făcut-o! Nu-mi rămâne decât să-i mulţumesc! Dumnezeu să te odihnească şi sa te aibă în grijă! Sincere condoleanţe familiei!” a scris Diana Florescu.

Înmormântarea va avea loc sâmbătă, ora 12:00, în satul Capul Dealului, comuna Brăneşti, judeţul Gorj. Cortegiul va trece azi şi pe la Institutul Militar Panait Donici, dar şi pe la Sala Sporturilor Traian (ora 13:00).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici