Alin Petrache: Aceste magnifice jucătoare nu au decât un singur scop, câştigarea Ligii Campionilor

CSM Bucureşti este gata de luptă pentru a câştiga pentru al doilea an consecutiv trofeul Ligii Campionilor. ”Tigroaicele” vor pleca joi spre Budapesta, cu două zile mai devreme de partida semifinală cu Vardar Skopje, de sâmbătă, ora 18:45.

272 afișări
Imaginea articolului Alin Petrache: Aceste magnifice jucătoare nu au decât un singur scop, câştigarea Ligii Campionilor

Alin Petrache: Aceste magnifice jucătoare nu au decât un singur scop, câştigarea Ligii Campionilor

Înainte de a decola spre capitala Ungariei, Alin Petrache, directorul general al CSM Bucureşti, şi-a elogiat echipa. ”Vreau să mulţumesc fetelor pentru eforturile care le-au făcut, nu sunt jucătoare bune aşa cum am auzit de fiecare dată, ci sunt nişte jucătoare extraordinare. Experienţa de care au dat dovadă, ne face să ne gândim că CSM Bucureşti îşi merită locul în Final 4. Obiectivul nostru din acest an a fost calificarea în acest Final 4, iar de aici discutăm de rezultate, discutăm de noroc, discutăm de sănătatea fiecărei jucătoare şi multe alte lucruri care înglobează această competiţie fantastică europeană pe care o jucăm”, a declarat Alin Petrache. Oficialul este convins că CSM Bucureşti va arăta şi mai bine în viitor: ”Este o echipă puternică, s-ar putea să fim Real Madrid al Europei în handbal, iar asta nu poate decât să ne bucure”.

Conducerea clubului nu le-a impus jucătoarelor să câştige trofeul, dar Alin Petrache este convins că fetele şi-au fixat propriul obiectiv: ”Aceste magnifice jucătoare nu au decât un singur scop, câştigarea Champions League, câştigarea trofeului. Dar numai sportiv să nu fii, să ştii ce e în interiorul lui, acea emoţie care te împinge uneori să iei nişte decizii bune sau rele. Eu sper ca presiunea sălii şi multe alte lucruri pe care le vom întâlni acolo să le transformăm într-un lucru benefic, să performăm aşa cum am făcut-o de fiecare dată”, a comentat Alin Petrache.

Cu această ocazie, conducătorul CSM Bucureşti a vorbit şi despre bonsurile financiare cu care ar putea fi răsplătite hanbalistele în cazul unei alte performanţe de vârf: ”De fiecare dată au fost bonusuri despre care am discutat. Anul acesta sunt bonusuri mai mici decât anul trecut pentru că deja avem o titulatură, suntem campionii Europei. Dar bineînţeles, orice înseamnă rezultat, înseamnă şi un bonus financiar pentru acest fete. Şi de fiecare dată au meritat”.

Campioana României va fi însoţită de foarte mulţi fani din ţară, aproximativ 1.500 după estimăriile directorului general al CSMB. ”Avem în jur de 1.500 de fani care vor fi alături de noi. Din partea Federaţiei Europene şi a Federaţiei ungare am primit în jur de 600 de bilete care au fost puse în vânzare prin Eventim România. Dar ştim că vom avea foarte mulţi fani acolo. Avem deja un spaţiu al nostru pregătit, sper să nu fie problemele de la ultimul meci cu Ferencvaros. Sper să avem nişte spectatori mai indulgenţi cu ceea ce înseamnă echipele care vor performa. Discutăm pentru a fi comasate toate biletele cumpărate de suporterii români. Sunt foarte mulţi din Transilvania care se vor muta acolo şi sperăm să-i comasăm pe toţi şi să fim în două sectoare”, a susţinut Alin Petrache.

”Mă gândesc că nu va fi aceeaşi atmosferă ostilă ca la jocul cu Ferencvaros, ci una plăcută pentru a nu scădea din emoţia pe care o poate da acest Final 4”, Alin Petrache, director general CSM Bucureşti

Turneul Final 4 al Ligii Campionilor la handbal feminin se desfăşoară cu aceleaşi patru echipe 2016. Coincidenţă, semifinalele sunt aceleaşi: Gyor – Buducnost, CSM Bucureşti – Vardar. Câştigătoarele vor juca a doua zi pentru trofeu, iar învinsele într-o finală mică.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici