Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA, în urma rezultatului de la Stuttgart

Simona Halep a urcat o poziţie în clasamentul WTA, în urma rezultatului obţinut săptămâna trecută în cadrul turneului de la Suttgart. Românca s-a oprit în semifinalele competiţiei, învinsă de cea care avea să triumfe, Laura Siegemund.

977 afișări
Imaginea articolului Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA, în urma rezultatului de la Stuttgart

Simona a urcat pe locul 4, cu 5206 puncte şi a făcut un salt important şi în cursa pentru Turneul Campioanelor, ocupând poziţia 27, cu 605 puncte.

Prima poziţie este ocupată de americanca Serena Williams, cu 7010 puncte, care însă va lipsi din circuit în perioada următoare deoarece este însărcinată. Podiumul este completat de Angelique Kerber, care are 6925 puncte şi Karolina Pliskova, cu 6010.

Cu toate acestea, românca ar putea să cadă până pe locul 7, dacă săptămâna viitoare nu îşi va apăra cele 1000 de puncte câştigate anul trecut, după ce a triumfat la Madrid. Turneul de categorie Premier Mandatory din Spania se va desfăşura în perioada 6-13 mai, şi este dotat cu premii în valoare de 5,439,350 dolari.

Situaţia româncelor în clasamentul WTA:

Simona Halep – locul 4

Irina Begu – locul 29

Monica Niculescu – locul 49

Sorana Cîrstea - locul 64

Patricia Ţig – locul 88

Ana Bogdan – locul 111

Irina Bara - locul 246

Cristina Dinu – locul 282

Andreea Mitu – locul 292

Jaqueline Cristian – locul 308

Nicoleta Dascălu – locul 312

Elena Gabriela Ruse – 325

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici