Handbalistele din Cehia, surprinse că au eliminat România

România a pierdut dramatic meciul cu Cehia, scor 27-28 în optimile CM de handbal din Germania, iar adversarele româncelor au fost uluite de performanţa reuşită luni seară.

387 afișări
Imaginea articolului Handbalistele din Cehia, surprinse că au eliminat România

Handbalistele din Cehia, surprinse că au eliminat România

Naţionala tricoloră, medaliată cu bronz la ediţia din 2015, a fost eliminată de o echipă care merge în premieră în sferturile de finală ale unui Campionat Mondial de handbal! Marea dezamăgire e că cehoaicele au înscris golul decisiv în ultimele secunde, după ce România a condus tot meciul, iar această răsturnare de situaţie a surprins pe toată lumea, inclusiv pe jucătoarele calificate.

"Nu ştim cum am făcut-o! Am avut răbdare, iar la ultima fază a meciului am fost bine pregătite. Ne-am depăşit aşteptările", a spus Alena Setelikova, jucătoare legitimată la Slavia Praga, în timp ce Iveta Luzumova (Thuringer), inima echipei Cehiei, a declarat pentru site-ul IHF: "E un şoc pozitiv pentru toată lumea! Nu ne-am mai calificat niciodată într-un sfert de finală la CM, aşa că ne vom bucura de fiecare secundă în meciul viitor".

Neagu şi compania au avut un avantaj de trei goluri la pauză, însă Cristina nu a reuşit să tragă echipa după ea, deşi a înscris de 13 ori. În sferturile de finală ale turneului final, Cehia va întâlni Olanda.

Citeşte şi: ŞTIRILE MEDIAFAX

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici