Hănescu a ratat calificarea în optimile de finală ale turneului de la Paris. Românul, învins de Gilles Simon

Tenismanul Victor Hănescu, locul 61 ATP şi ajuns pe tabloul principal din postura de "lucky loser", a ratat, miercuri, calificarea în optimile de finală ale turneului de la Paris, dotat cu premii în valoare totală de 2.427.975 de euro, informează site-ul oficial al competiţiei.

106 afișări
Imaginea articolului Hănescu a ratat calificarea în optimile de finală ale turneului de la Paris. Românul, învins de Gilles Simon

Victor Hănescu (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Hănescu a fost învins, în turul doi, cu scorul de 7-5, 6-3, după o oră şi 27 de minute, de francezul Gilles Simon, poziţia 20 în ierarhia mondială.

Pentru performanţa obţinută la Paris, Victor Hănescu va primi 61 de puncte ATP şi un cec în valoare de 18.425 de euro.

Victor Hănescu, eliminat în ultimul tur al calificărilor din cadrul turneului de la Paris, a intrat pe tabloul principal din postura de "lucky loser", beneficiind de retragerea elveţianului Roger Federer, principalul favorit al competiţiei. Românul a fost acceptat direct în turul doi.

Hănescu este la a doua calificare consecutivă pe tabloul principal al unui turneu din postura de "lucky loser", după ce săptămâna trecută a intrat în acelaşi mod în turul întâi la Basel, în locul francezului Jeremy Chardy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici