Hănescu s-a calificat la simplu şi la dublu în finala turneului de la Stuttgart

Tenismanul român Victor Hănescu s-a calificat, sâmbătă, în finala turneului de la Stuttgart (Germania), la simplu şi la dublu, turneu dotat cu premii în valoare totală de 450.000 de euro, aceasta fiind cea mai bună performanţă a sa în acest sezon, informează site-ul oficial al competiţiei.

13 afișări
Imaginea articolului Hănescu s-a calificat la simplu şi la dublu în finala turneului de la Stuttgart

Victor Hănescu s-a calificat în finala turneului de la Stuttgart (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Hănescu l-a învins, sâmbătă, în prima semifinală a competiţiei, care a durat două ore şi 15 minute, pe italianul Fabio Fognini, cu scorul de 6-3, 6-7, 6-2.

În finală, jucătorul român îl va întâlni pe francezul Jeremy Chardy, care l-a învins pe germanul Nicolas Kiefer, scor 7-6 (7/4), 6-1.

Tenismanul s-a calificat, sâmbătă, şi în finala probei de dublu, alături de Horia Tecău. Ei au învins cuplul Lukas Kubot (Polonia)/Oliver Marach (Austria), scor 6-4, 7-5.

Pentru această performanţă, Hănescu, cap de serie numărul 4, şi-a asigurat 150 de puncte ATP şi un cec în valoare de 37.700 de euro.

Victor Hănescu poate deveni primul tenisman de la Ivan Lendl, în 1985, care câştigă la simplu şi la dublu la Stuttgart.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici