Harlem Globetrotters revin în România

Legenda baschetului american, Harlem Globetrotters, care a avut în România patru spectacole în primăvara lui 2008, va reveni la finalul lunii octombrie pentru un turneu prin cinci oraşe, informează Fundaţia Phoenix.

43 afișări
Imaginea articolului Harlem Globetrotters revin în România

Harlem Globetrotters revin în România (Imagine: Mediafax Foto)

Spectacolele, care sunt organizate de Fundaţia Phoenix în colaborare cu Pro Show Music şi cu autorităţile locale, vor avea loc în următoarele oraşe: Ploieşti (25 octombrie), Târgovişte (26 octombrie), Iaşi (27 octombrie), Braşov (28 octombrie) şi Târgu Mureş (29 octombrie).

Toate demostraţiile vor începe de la ora 20.00.

Preţul biletelor variază de la oraş la oraş, începând cu 20-30 lei şi terminând cu 150 lei, pentru cele la categoria VIP. Copiii până la 7 ani însoţiţi de părinţi au acces gratuit.

Demonstraţiile baschetbaliştilor americani vor fi precedate de scurte evoluţii ale echipelor locale sau de concursuri cu premii. Unele evenimente vor beneficia şi de un suport artistic local.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici