Harlem Gnohere pleacă de la FCSB. Mesajul postat de jucător

  • Harlem Gnohere şi-a anunţat despărţirea de clubul FCSB.
  • Jucătorul poreclit "Bizonul" a anunţat plecare prin intermediul unei postări pe o reţea de socializare.
  • Informaţia a fost confirmată şi de FCSB printr-un comunicat.
569 afișări
Imaginea articolului Harlem Gnohere pleacă de la FCSB. Mesajul postat de jucător

"FCSB anunţă că a ajuns la un acord cu Harlem Gnohere pentru rezilierea contractului. Atacantul francez în vârstă de 32 de ani, care a evoluat pentru echipa noastră din ianuarie 2017, a îmbrăcat tricoul roş-albastru în 115 partide oficiale în toate competiţiile, reuşind să înscrie de 51 de ori şi să ofere 6 pase de gol. FCSB îi mulţumeşte pentru contribuţie şi îi urează mult succes în continuare!", a transmis FCSB printr-o postare pe Instagram.

Jucătorul a semnat cu FCSB în 2017. În trecut el a jucat şi pentru rivala Dinamo Bucureşti.

"Cu o mare tristeţe trebuie să spun la revedere clubului care m-a făcut să descopăr Europa, visul pe care îl voiam realizat de foarte mult timp", a scris jucătorul pe contul său de Instagram.


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici