Harlem Gnohere s-a înscris în programul DDB la o zi după ce a anunţat că pleacă de la FCSB

  • Harlem Gnohere (32 de ani) s-a înscris în programul "DDB" (n.red. - Doar Dinamo Bucureşti)
  • Joi, 4 iunie, atacantul francez a anunţat că pleacă de la FCSB
  • Gnohere a jucat la Dinamo în perioada iulie 2015 - ianuarie 2017
1734 afișări
Imaginea articolului Harlem Gnohere s-a înscris în programul DDB la o zi după ce a anunţat că pleacă de la FCSB

EXCLUSIV. S-a despărţit de FCSB şi a semnat cu Dinamo. Harlem Gnohere este noul membru DDB

Harlem Gnohere este liber de contract. Joi, atacantul francez şi-a anunţat despărţirea de FCSB printr-o postare pe Instagram. La o zi distanţă, Gnohere a surprins din nou. A donat bani pentru a proiectul "Doar Dinamo Bucureşti". Gnohere a devenit acţionar DDB până la 5 iunie 2021. 

6.761 de membri s-au înscris în programul DDB, care a adunat, până acum, 2.490.544 de lei. 

Gnohere nu e singurul fotbalist care a jucat la FCSB şi a ales să ajute Dinamo. Nicolae Stanciu a devenit membru de elită în programul DDB, după ce a cumpărat un pachet în valoare de 1948 de euro pe an. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici