Harry Kane a marcat golul său cu numărul 250 pentru Tottenham

Echipa engleză Tottenham Hotspur a trecut sâmbătă pe primul loc în Premier League cu o victorie muncită în faţa lui Wolves. Elevii lui Antonio Conte s-au impus la limită cu 1-0, prin golul lui Harry Kane, care a reuşit al 250-lea gol în tricoul „liliecilor”.

181 afișări
Imaginea articolului Harry Kane a marcat golul său cu numărul 250 pentru Tottenham

Harry Kane, Facebook

Atacantul englez a înscris cu capul din centrarea lui Ivan Perisic la un corner din minutul 64, pentru a le oferi celor de la Spurs victoria, după o dominare clasă a celei de a doua reprize.

Reuşita lui Kane a făcut ca gazdele să devină a cincea echipă care înscrie 1.000 de goluri pe teren propriu de la înfiinţarea Premier League în 1992.

Son Heung-min a avut şi el o mare ocazie de a marca, şutul său nimerind bara.

În prima repriză, oamenii lui Conte nu şi-au găsit cadenţa în faţa unei echipe a lui Wolves, care a avut în componenţă şapte jucători portughezi - cel mai mare număr de jucători dintr-o singură naţiune străină într-un 11 de start în competiţie.

Echipa lui Bruno Lage nu le-a dat ocazia gazdelor să se apropie periculos de poartă, având în minutul 45 o mare ocazie de a deschide scorul prin Matheus Nunes, care a trimis cu capul la câţiva centimetri de poarta lui Spurs.

În ciuda jocului bun din prima repriză, Wolves nu a reuşit să plece neînvinsă şi a dus seria de apariţii fără victorie în prima ligă la 10 meciuri.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici