Harry Kane l-a făcut uitat pe Robert Lewandowski la Bayern

De la transferul său de la Tottenham, în august anul trecut, căpitanul Angliei a marcat 28 de goluri şi a oferit opt pase de gol în 27 de meciuri în toate competiţiile cu Bayern.

154 afișări
Imaginea articolului Harry Kane l-a făcut uitat pe Robert Lewandowski la Bayern

Harry Kane l-a făcut uitat pe Robert Lewandowski la Bayern

,,Este mai bun decât Robert Lewandowski. Nimeni nu se mai gândeşte la Lewandowski".

Atât de extraordinar a fost începutul extraordinar al lui Harry Kane la Bayern Munchen, încât atunci când BBC Sport a vorbit cu fanii giganţilor germani în această săptămână, părea că aceştia au trecut deja peste unul dintre cei mai mari atacanţi ai clubului.

Aşteptările l-au urmărit pe Kane încă de la sosirea sa la Bayern Munchen, la fel, se pare, şi recordurile, notează BBC.

Dintre cele 28 de goluri marcate în tricoul echipei bavareze, 24 au fost în Bundesliga - cele mai multe marcate de un jucător în primele 20 de apariţii în campionat. Kane a devenit, de asemenea, primul jucător care a marcat un hat-trick în prima sa apariţie în Der Klassiker, meciul dintre Bayern şi Borussia Dortmund.

Kane, în vârstă de 30 de ani, mai are nevoie de 18 goluri în cele 14 meciuri rămase pentru a depăşi recordul de 41 de goluri într-un singur sezon în Bundesliga al atacantului polonez Lewandowski.

,,Întotdeauna sunt extrem de mândru să am astfel de recorduri", a declarat Kane pentru BBC Sport. "Nu este ceva ce mi-am propus să fac la început, dar odată ce auzi despre ele şi odată ce oamenii vorbesc despre ele, înseamnă, desigur, că faci ceva foarte bine”, a adăugat el.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici