Harry Kane oferă cadouri coechipierilor de la naţională. A sărbătorit titlul de golgheter all-time

Harry Kane a venit cu daruri pentru coechipierii săi din echipa naţională a Angliei pentru a sărbători reuşita sa de a fi devenit cel mai bun marcator din toate timpurile al reprezentativei Albionului.

420 afișări
Imaginea articolului Harry Kane oferă cadouri coechipierilor de la naţională. A sărbătorit titlul de golgheter all-time

Sursa foto: Hepta

După ce a doborât recordul de 53 de goluri al lui Wayne Rooney, în meciul împotriva Italiei, în martie, Kane s-a pregătit discret pentru a le oferi o amintire unică coechipierilor care l-au ajutat să obţină această realizare istorică. Fiecare jucător şi managerul Gareth Southgate au primit o machetă a unui disc muzical de vinil cu eticheta "Harry Kane Record Breaker". Pe "lista de piese" a discului se regăsesc toate cele 56 de reuşite ale lui Kane în Anglia.

Recordmenul Angliei le-a adus un omagiu pe Twitter celor care l-au ajutat să atingă acest reper, scriind: "Nu aş fi putut doborî recordul de goluri din toate timpurile al Angliei fără sprijinul coechipierilor şi al managerilor care m-au ajutat de-a lungul timpului. Acest cadou este un imens mulţumesc din partea mea pentru toţi cei cu care am împărţit vestiarul de la debutul meu. Vă mulţumesc."

În vârstă de 29 de ani şi în formă bună, Kane are încă mulţi ani de carieră în faţă pentru a-şi extinde recordul la o limită ce va rămâne în picioare pentru o bună bucată de timp.

Kane revine în acţiune la naţională cu meciurile din preliminariile Euro 2026 cu Malta şi Macedonia de Nord.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici