Harry Kane va doborî până la Crăciun recordul de vânzări de tricouri al lui Bayern Munchen

Până la Crăciun, se pare că Harry Kane va fi vândut mai multe tricouri în campania 2023/24 decât orice alt jucător al clubului într-un sezon întreg, conform presei din Germania.

119 afișări
Imaginea articolului Harry Kane va doborî până la Crăciun recordul de vânzări de tricouri al lui Bayern Munchen

Harry Kane va doborî până la Crăciun recordul de vânzări de tricouri al lui Bayern Munchen

Harry Kane este un succes semnificativ pentru Bayern Munchen de când a venit de la Tottenham în vara acestui an, nu numai în ceea ce priveşte performanţele şi golurile, ci şi în ceea ce priveşte vânzările de tricouri.

Potrivit Kicker, Bayern se aşteaptă să fi vândut în jur de 100.000 de tricouri cu Harry Kane înainte de finalul sezonului.

Înainte de Crăciun, internaţionalul englez va fi doborât recordul clubului pentru cele mai multe tricouri vândute într-un sezon întreg, susţine raportul.

Atacantul în vârstă de 30 de ani a marcat de 21 de ori în 16 meciuri în toate competiţiile pentru Bayern.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici