Harry Maguire a primit o ameninţare cu bombă. Căpitanul lui United a fost criticat pentru forma din meciul cu Liverpool

  • Căpitanul lui Manchester United, Harry Maguire, a primit o ameninţare cu bombă la locuinţa sa din Cheshire, poliţia efectuând o percheziţie la faţa locului, au anunţat joi BBC şi alte publicaţii.
  • Fundaşul Maguire, care locuieşte împreună cu logodnica sa şi cei doi copii, a primit ameninţarea prin e-mail, potrivit rapoartelor.
460 afișări
Imaginea articolului Harry Maguire a primit o ameninţare cu bombă. Căpitanul lui United a fost criticat pentru forma din meciul cu Liverpool

Ameninţarea cu bombă a avut loc după ce United a pierdut cu 4-0 în faţa lui Liverpool pe Anfield.

"Nu au avut loc evacuări, dar, ca măsură de precauţie, un câine de poliţie specializat în explozibili a fost prezent la adresa respectivă în această după-amiază, joi, 21 aprilie, pentru a efectua o percheziţie în grădini şi în zona înconjurătoare", a transmis poliţia într-un comunicat, potrivit Reuters.

Maguire a fost aspru criticat pentru evoluţiile sale dezamăgitoare pentru club şi ţară, pe fondul unei scăderi de formă în acest sezon.

Jucătorul în vârstă de 29 de ani a fost huiduit şi de o parte a fanilor englezi în timpul victoriei cu 3-0 în amicalul cu Coasta de Fildeş de pe stadionul Wembley, luna trecută.

"În ultimele 24 de ore, Harry a primit o ameninţare serioasă la adresa casei familiei sale", a declarat purtătorul de cuvânt al internaţionalului englez, citat de BBC, într-un comunicat.

"Siguranţa familiei sale şi a celor din jur, este evident, prioritatea numărul unu a lui Harry".

United, care a anunţat în cursul zilei de joi numirea lui Erik ten Hag în funcţia de antrenor pentru a-i succeda interimarului Ralf Rangnick, întâlneşte sâmbătă Arsenal în Premier League.

"Maguire va continua să se pregătească în mod normal pentru meciul din acest weekend şi nu vom face alte comentarii în detaliu în acest moment", a adăugat purtătorul de cuvânt.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici