HCM Baia Mare ratează şi Cupa Cupelor, după eliminarea din Liga Campionilor la handbal feminin

Echipa de handbal feminin HCM Baia Mare a ratat optimile Cupei Cupelor, după ce fost eliminată din Liga Campionilor, încheind pe locul patru în grupa A, din cauza victoriei de duminică a formaţiei Thuringer la HC în faţa austriecelor de la Hypo Viena.

233 afișări
Imaginea articolului HCM Baia Mare ratează şi Cupa Cupelor, după eliminarea din Liga Campionilor la handbal feminin

HCM Baia Mare ratează şi Cupa Cupelor, după eliminarea din Liga Campionilor la handbal feminin (Imagine: Attila Kisbenede/Mediafax Foto)

Hypo Viena a fost învinsă, duminică, în deplasarea de la Thuringer HC, cu scorul de 34-25 (17-11), după ce sâmbătă, tot în deplasare, HCM Baia Mare a pierdut cu Gyor ETO, scor 26-28.

Astfel, Gyor ETO încheie cu 12 puncte, iar Hypo Viena, Thuringer HC şi HCM Baia Mare au câte 4 puncte. Formaţia băimăreană este însă în dezavantaj privind rezultatele directe cu celelalte două echipe, astfel că încheie pe locul patru în grupa A şi ratează calificarea în optimile de finală ale Cupei Cupelor. HCM ar fi avut nevoie de un rezultat de egalitate sau de o victorie a lui Hypo în meciul de duminică, pentru a continua în Cupa Cupelor.

Conform regulamentului, primele două clasate s-au calificat în faza următoare a Ligii Campionilor, iar echipa de pe locul trei va juca în continuare în Cupa Cupelor.

Rezultatele obţinute de HCM Baia Mare în grupa A a Ligii Campionilor sunt următoarele: 29-36 şi 20-19 cu Thuringer HC, 21-33 şi 26-28 cu Gyor ETO, 24-23 şi 20-23 cu Hypo Viena.

HCM Baia Mare a participat pentru prima dată în Liga Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici