HCM Constanţa s-a calificat în turul trei al Cupei Cupelor

Vicecampioana României la handbal masculin, HCM Constanţa, a învins, sâmbătă, formaţia poloneză Vive Kielce, scor 22-15 (12-8) şi s-a calificat în turul trei al Cupei Cupelor cu scorul general de 43-43.

9 afișări
Imaginea articolului HCM Constanţa s-a calificat în turul trei al Cupei Cupelor

HCM Constanţa s-a calificat în turul trei al Cupei Cupelor (Imagine: Mediafax Foto)

Cei mai buni marcatori ai grupãrii constănţene au fost Nicolae, cu şase goluri şi Czepreghi, cu cinci reuşite, în timp ce portarul Mihai Popescu a avut 14 intervenţii salvatoare.

În prima manşă, vicecampioana Poloniei câştigase cu scorul de 27-21.

Antrenorul secund al echipei HCM Constanţa, Eden Hairi, i-a felicitat pe jucători pentru calificare. "În primul rând felicit jucătorii d la HCM pentru această victorie deosebită, obţinută mai ales apărării. Cred că astăzi şi spectatorii ne-au dus spre calificare", a spus Hairi, într-o conferinţă de presă.

La rândul său, jucătorul George Buricea aşteaptă ca publicul să umple Sala Sporturilor din Constanţa şi la viitoarele partide. "Mă bucur că trăiesc din nou atmosfera din trecut, cu sala plină la Constanţa. Apărarea a câştigat acest meci şi sperăm ca în următoarele meciuri publicul să ne conducă spre alte victorii", a menţionat Buricea.

De partea cealaltă, antrenorul formaţiei Vive Kielce, Bogdan Wenta, a spus că echipa sa nu merita să se califice în turul al doilea, după ce a reuşit să marcheze doar 15 goluri. "Felicitări Constanţei, a jucat mult mai bine ca noi, care am evoluat foarte slab att în defensivă, cât şi pe faza de atac. Când nu marchezi decât 15 goluri în 60 de minute e clar că nu meriţi să mergi mai departe. Cred că şi arbitrajul a fost de partea gazdelor. A fost o atmosferă apăsătoare, iar jucătorii mei au fost timoraţi", a precizat Wenta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici