Henk Ten Cate va semna cu Chelsea în următoarele 24 de ore

Clubul Chelsea a anunţat, miercuri, pe site-ul oficial, că a ajuns la un acord cu gruparea Ajax Amsterdam pentru tehnicianul Henk Ten Cate, care va semna un contract cu clubul londonez în următoarele 24 de ore.

2 afișări
Imaginea articolului Henk Ten Cate va semna cu Chelsea în următoarele 24 de ore

Henk Ten Cate va semna cu Chelsea în următoarele 24 de ore

Conform sursei citate, Ten Cate va fi asistenul managerului Avram Grant.

Presa engleză susţine că Henk Ten Cate va semna un contract pe trei ani, ce prevede un salariu anual de 3 milioane de euro. Funcţia de manager al clubului londonez va fi asigurată de Avram Grant, care a fost antrenor interimar la Chelsea după demisia tehnicianului portughez Jose Mourinho.

Fost secund al lui Frank Rijkaard la FC Barcelona, Henk Ten Cate mai avea contract cu Ajax Amsterdam până la finalul sezonului 2007/2008. Situaţia sa devenise una delicată după ce Ajax a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor, iar joi a fost eliminată şi din turul întâi al Cupei UEFA, de Dinamo Zagreb.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici