Henry a marcat golul calificării echipei Arsenal în 16-imile Cupei Angliei

Francezul Thierry Henry, care a evoluat în ultimele 20 de minute la revenirea la echipa Arsenal, a marcat golul victoriei în meciul cu Leeds, reuşită sinonimă cu accederea în 16-imile Cupei Angliei.

328 afișări
Imaginea articolului Henry a marcat golul calificării echipei Arsenal în 16-imile Cupei Angliei

Henry a marcat golul calificării echipei Arsenal în 16-imile Cupei Angliei (Imagine: Mediafax foto/AFP)

"În urmă cu 15 zile eram în vacanţă în Mexic, nu credeam atunci că voi mai juca pentru Arsenal şi că voi marca golul victoriei", a spus Henry.

La 1769 de zile de la ultimul meci pentru Arsenal, în 7 martie 2007, Henry a avut o revenire de vis, conform managerului Arsene Wenger. "El era deja o legendă aici. Este un vis, o poveste pe care o spui nepoţilor", a afirmat Wenger.

Henry a rămas modest: "Am vrut doar să revin şi să ajut echipa. Apoi am devenit omul meciului. Nu a fost în planul meu să devin erou", a menţionat atacantul, care a intrat în joc în minutul 68 şi a marcat în minutul 78.

Thierry Henry a fost împrumutat la Arsenal pentru două luni de clubul american New York Red Bulls (MLS). Thierry Henry, în vârstă de 34 de ani, se antrena cu Arsenal din noiembrie. Henry a petrecut opt sezoane la Arsenal Londra, între 1999 şi 2007.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici