Herbert Muller: Liga Campionilor e cel mai frumos vis

Antrenorul principal al echipei de handbal feminin Rulmentul Braşov, Herbert Muller, a declarat, marţi, că Liga Campionilor este cel mai frumos vis, iar formaţia sa va trebui să se califice în grupele acestei competiţii.

14 afișări
Imaginea articolului Herbert Muller: Liga Campionilor e cel mai frumos vis

Herbert Muller: Liga Campionilor e cel mai frumos vis (Imagine: Mediafax Foto)

"Să nu uităm totuşi că este vorba de un turneu decisiv pentru calificarea în grupe. Nu avem voie să ne relaxăm cu niciuna din cele trei echipe. Este adevărat că cel mai greu joc este cel cu Ikast, însă nu trebuie să subestimăm nici celelalte echipe. E bine totuşi că partida cu Ikast este ultima pe care o jucăm, dar ştiu că va fi greu. Cu Ikast nici nu ştii la care jucătoare să te concentrezi, pentru că în fiecare meci alta este cea mai bună. Va fi greu, dar dacă vrem cu orice preţ calificarea trebuie să dăm totul. Liga Campionilor e cel mai frumos vis şi oricine îşi doreşte să ajungă acolo, însă ca să şi obţii acest lucru e nevoie de foarte multă muncă", a spus Muller.

Delegaţia braşoveană va pleca miercuri dimineaţă în Danemarca, unde în perioada 3-5 octombrie va disputa turneul preliminar pentru accederea în grupele Ligii Campionilor în compania echipelor Ikast Bording (Danemarca), SAFO Lublin (Polonia) şi SKP Bratislava (Slovacia), întoarcearea fiind programată pentru 6 octombrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici