Herea: La Rapid s-a schimbat trei sferturi din echipă

Mijlocaşul Ovidiu Herea a declarat, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că fostul tehnician al echipei giuleştene, Mircea Rednic, în prezent antrenor la Dinamo, nu mai cunoaşte formaţia Rapid, pentru că în pauza competiţională s-a schimbat trei sferturi din lotul de jucători.

22 afișări
Imaginea articolului Herea: La Rapid s-a schimbat trei sferturi din echipă

Herea: La Rapid s-a schimbat trei sferturi din echipă

"Nu cred că Mircea Rednic ne mai cunoaşte pentru că la Rapid s-a schimbat trei sferturi din echipă, s-a schimbat şi sistemul de joc. Avem un joc mai colectiv acum, mai modern. Aşa că nu cred că ne dezavantajează acest lucru în meciul cu Dinamo de duminică", a spus Herea.

Fotbalistul giuleştean a menţionat că îşi doreşte un arbitraj corect în partida de pe teren propriu cu Dinamo, programată, duminică, în cadrul etapei a V-a a Ligii I. "Ne aşteaptă un joc dificil cu Dinamo. Noi venim după o înfrângere şi trebuie să câştigăm acest meci. Sper să avem un arbitraj cât mai corect şi jocul să se decidă numai pe teren", a adăugat mijlocaşul.

Ovidiu Herea, accidentat în partida cu Oţelul Galaţi, pierdută cu 1-2, nu ştie deocamdată dacă poate evolua duminică. "Azi voi afla dacă dacă pot să joc cu Dinamo. Încă fac trament. Eu sper să fiu apt până la ora jocului, dar să vedem cum decurge tratamentul", a mai afirmat Herea.

Fundaşul Ricardo Fernandes a declarat, miercuri, că nu cunoaşte prea bine echipa Dinamo, dar a menţionat că Rapid are jucători români mai buni decât cei ai adversarilor şi de aceea este optimist în ceea ce priveşte rezultatul partidei de duminică. "Este un joc important împotriva echipei de pe primul loc. Vrem să revenim la jocul nostru bun şi să câştigăm pentru că suporterii trăiesc pentru astfel de meciuri. Vreau săi facem fericiţi. Eu nu cunosc prea bine echipa Dinamo, dar avem români la Rapid mai buni decât ai lor. Străinii şi românii de la Rapid o să demonstreze că sunt mai buni şi vor câştiga acest meci", a precizat Fernandes.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici