Herea: Nu-mi este teamă că românii vor ajunge minoritari în lotul Rapidului

Mijjlocaşul Ovidiu Herea a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că nu îi este teamă de faptul că jucătorii români vor deveni minoritari în lotul echipei Rapid, având în vedere că oficialii clubului intenţionează să achiziţioneze în această vară numai fotbalişti din străinătate.

11 afișări
Imaginea articolului Herea: Nu-mi este teamă că românii vor ajunge minoritari în lotul Rapidului

Herea: Nu-mi este teamă că românii vor ajunge minoritari în lotul Rapidului (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu-mi e teamă că noi, românii, o să ajungem minoritari în lot. Orice jucător de valoare este binevenit la Rapid. Sperăm ca împreună să câştigăm campionatul şi să mergem cât mai departe în Cupa UEFA", a spus mijlocaşul, la finalul antrenamentului de dimineaţă al formaţiei giuleştene.

Herea consideră că echipa naţională a României s-a crezut dinainte calificată în sferurile de finală ale Campionatului European şi de aceea a pierdut ultimul meci al grupei, cel cu Olanda. "Poate ne-am văzut dinainte calificaţi. Am zis că obiectivul e atins şi când am intrat în teren am lăsat-o mai moale. Am pierdut pe mâna noastră. Îmi pare rău pentru că eu cred că puteam să ne calificăm uşor", a adăugat Herea.

Rusia este favorita mijlocaşului rapidist la câştigarea trofeului continetal. "Nu mă aşteptam să plece Olanda, dar aşa este în fotbal. Acum favorita mea este Rusia. Dar nu se ştie niciodată, pentru că mai este şi Germania în cursă", a precizat Ovidiu Herea.

De la antrenamentul de luni al formaţiei au lipsit trei jucători, Dănuţ Coman, învoit pentru a-şi susţine câteva examene la Piteşti, Mugurel Buga, încă nerefăcut după o accidentare şi Cristian Săpunaru, aflat într-o scurtă vacanţă după ce a participat cu echipa naţională la Campionatul European.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici