Hiddink: Suntem mulţumiţi de rezultat când ne uităm la ultimele partide ale Barcelonei

Antrenorul echipei engleze Chelsea Londra, Guus Hiddink, a declarat, marţi, după remiza în compania formaţiei FC Barcelona, scor 0-0, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor, că este mulţumit de rezultatul obţinut dacă are în vedere ultimele meciuri ale spaniolilor, informează site-ul UEFA.

1 afișare

"Suntem mulţumiţi de rezultat când ne uităm la partidele recente ale Barcelonei şi care au fost scorurile meciurilor de aici. Cred că este pentru prima dată când nu au înscris un gol pe teren propriu în acest sezon, ceea ce este o mare realizare. Am reuşit să fim foarte disciplinaţi tactic, defensiv, dar nu am avut o posesie prea bună în prima repriză şi am degajat prea multe mingi. În repriza secundă am fost mai buni şi am început să jucăm. Este un compliment pentru echipă să obţină acest rezultat în condiţii dificile, dar tot trebuie să ne îmbunătăţim jocul în cel de-al doilea meci. Acum nu este un mare avantaj să joci acasă sau în deplasare, deci nimic nu este decis, dar este încă un rezultat bun împotriva unei echipe bune", a spus Hiddink.

Antrenorul olandez i-a lăudat în special pe jucătorii din defensivă pentru prestaţia din meciul cu Barcelona. "Petr (n.r. - portarul echipei Chelsea, Petr Cech) a făcut o treabă bună în defensivă. A salvat jocul pentru noi. Şi Bosingwa a făcut o treabă bună, a primit ajutor din partea lui Malouda pe partea stângă şi a existat suport şi din partea lui John Terry când Messi intra în centru. Trebuie să evoluezi foarte curajos aici cu multă inteligenţă. Terry a fost inspirator şi un exemplu pentru restul echipei, care a răspuns foarte bine. Aceasta este o echipă care trebuie să joace mai bine când avem posesie, dar acest adversarul nu ne lasă să evoluăm fără presiune. Echipa mea a avut mult curaj şi este gata să verse mult sânge pentru această cauză", a mai spus Hiddink.

Formaţia spaniolă FC Barcelona a remizat, marţi, scor 0-0, pe terenul propriu, în compania echipei engleze Chelsea Londra, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici