Hiddink vrea să se retragă după Cupa Mondială din 2010

Noul antrenor al echipei Chelsea, Guus Hiddink, care este şi selecţionerul Rusiei, a declarat că intenţionează să se retragă din activitate după Cupa Mondială din 2010, pentru a se dedica altor proiecte, informează Sunday Mirror.

15 afișări
Imaginea articolului Hiddink vrea să se retragă după Cupa Mondială din 2010

Hiddink vrea să se retragă după Cupa Mondială din 2010 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Cred că mă voi retrage în vara anului 2010, după Cupa Mondială. Apoi, mă voi plimba cu motocicleta mea Harley-Davidson şi voi fi mai activ ca ambasador al Nike. Şi mă voi ocupa de propriul meu proiect pentru ajutorarea săracilor din Tanzania. Este ceva ce tocmai am început. Am fost abordat pentru a pune la punct un proiect important pentru copii, astfel încât ei să poată juca fotbal şi să studieze. Este ceva simplu, dar înseamnă mult pentru mine. Acestea vor fi preocupările mele începând cu anul 2010", a spus tehnicianul în vârstă de 62 de ani.

Guus Hiddink va antrena echipa Chelsea până în vară. "Va trebui să stau la Londra aproximativ patru luni. Trebuie să fiu aproape de club, este un post care necesită prezenţa mea aici în fiecare zi. Nu voi face naveta între Moscova şi Marea Britanie. Va fi un angajament important şi nu unul uşor. Chelsea vrea să se califice în Liga Campionilor. Aceasta este misiunea pe care mi-a dat-o Roman Abramovici. Este o provocare foarte mare, dar cred că mă voi descurca, având în vedere calitatea echipei", a afirmat Hiddink.

Antrenorul olandez nu exclude posibilitatea de a rămâne la Chelsea şi după terminarea acestui sezon: "Nu se ştie niciodată. În principiu, ar urma să mă întorc în Rusia. Dar nu voi spune prea multe despre ceea se se va întâmpla după acest sezon".

Citeşte şi:

Guus Hiddink este noul antrenor al echipei Chelsea

Scolari a fost demis, Ancelotti i-ar putea lua locul

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici