Hizo: Am dominat jocul de la un cap la altul

Antrenorul Viorel Hizo a declarat, vineri seară, că FC Rapid a meritat să câştige meciul cu Ceahlăul Piatra Neamţ, scor 4-0, deoarece a dominat jocul de la început până la sfârşit.

19 afișări
Imaginea articolului Hizo: Am dominat jocul de la un cap la altul

Hizo: Am dominat jocul de la un cap la altul (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Mi-a fost frică de acest joc. Acum câteva etape am avut un joc asemănător cu Astra şi nu am dorit să mai trecem încă o dată prin tensiunile acelei partide. Ne-am revenit foarte greu după acel eşec. Astăzi (n.r. - vineri) cred că a fost un joc pe care l-am dominat de la un capăt la altul, dintre Rapid şi această echipă care este foarte tânără ce este lipsită de experinţă. Este totuşi o diferenţă. Cred că victoria noastră nu poate fi pusă la îndoială şi este meritată", a spus Hizo.

Formaţia FC Rapid Bucureşti a câştigat, scor 4-0 (2-0), partida susţinută, vineri, în deplasare, cu Ceahlăul Piatra Neamţ, în runda a IX-a a Ligii I, prin golurile înscrise de C. Lazăr '22, Buga '23, '48 şi Spadacio '66.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici