Hizo: Din păcate, gestul lui Cârţu afectează imaginea fotbalului românesc

Antrenorul echipei FC Vaslui, Viorel Hizo, este convins că gestul fostului tehnician al formaţiei CFR, Sorin Cârţu, de a sparge cu piciorul un geam al băncii de rezerve în timpul partidei cu FC Basel, din Liga Campionilor, afectează imaginea fotbalului românesc.

12 afișări
Imaginea articolului Hizo: Din păcate, gestul lui Cârţu afectează imaginea fotbalului românesc

Hizo: Din păcate, gestul lui Cârţu afectează imaginea fotbalului românesc (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

"Din păcate, gestul lui Cârţu afectează imaginea fotbalului românesc. Nu vreau să discut prea mult pe marginea acestui subiect. Este problema fiecăruia cum se manifestă. Sunt situaţii şi situaţii. La un meci internaţional este greu. Probabil, i-au cedat nervii", a declarat, joi, Viorel Hizo, într-o conferinţă de presă.

Tehnicianul formaţiei moldave susţine că inclusiv el are unele reacţii când se află pe banca tehnică de care, ulterior, îi este ruşine. "Mi-a fost ruşine de mine când am văzut cum am reacţionat la meciul cu Astra", a conchis Hizo.

UEFA a deschis o anchetă disciplinară împotriva clubului CFR Cluj, în urma comportamentului nepotrivit al antrenorului Sorin Cârţu la partida din etapa a V-a a grupei E a Ligii Campionilor, informează site-ul oficial al forului european.

Corpul Disciplinar şi de Control al UEFA va analiza cazul în care este implicat antrenorului român marţi, 30 noiembrie.

Tehnicianul Sorin Cârţu a fost demis de la CFR Cluj, conform unui comunicat difuzat, miercuri seară, de campioana României pe site-ul oficial, în care se precizează că valorile şi imaginea clubului nu pot fi asociate cu incidentul de la Basel, când antrenorul a spart un geam al băncii de rezerve.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici