Hizo este nemulţumit de evoluţia echipei sale la meciul cu Victoria Brăneşti

Antrenorul FC Vaslui, Viorel Hizo, a declarat, vineri seară, că este nemulţumit de jocul echipei sale în meciul cu Victoria Brăneşti, scor 1-0, în etapa a XIII-a a Ligii I.

17 afișări
Imaginea articolului Hizo este nemulţumit de evoluţia echipei sale la meciul cu Victoria Brăneşti

Hizo este nemulţumit de evoluţia echipei sale la meciul cu Victoria Brăneşti (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Am trecut de cel mai greu meci pe care Vasluiul l-a avut în acest sezon. Am fost convins că aşa se va întâmpla, după un joc bun şi un parcurs la fel în ultima perioadă, a apărut şi această exprimare, care e bine că a trecut. Sunt nemulţumit de joc, dar am avut şi mulţi accidentaţi şi imposibilitatea să aliniem o echipă foarte bună. Jucătorii care au evoluat azi, cu plusuri şi minusuri, merită respect pentru că au obţinut victoria, una la fel de importantă ca şi cea cu Dinamo, CFR Cluj sau Craiova. Este important că am continuat cu o victorie şi sper să continuăm seria rezultatelor bune şi la Timişoara. Azi am avut şi noroc, dar este şi acest portar, Kuciak, care apără foarte bine", a declarat Hizo.

Autorul unicului gol, Gabriel Cânu, a declarat că echipa sa a câştigat cu noroc: "A fost un meci foarte greu, întotdeaua cu echipele mici se întâmplă aşa, pentru că practic ele nu au nimic de pierdut şi aşteaptă să facem un pas greşit. Am câştigat şi cu noroc, dar şi acesta face parte din joc. Importante sunt cele trei puncte. S-a mai făcut mult tam-tam că Vasluiul a câştigat greu cu echipele mici, dar cu aceste rezultate am mers an de an în Europa. Sperăm să continuăm seria rezultatelor bune. Sunt bucuros că am înscris. Etapa trecută a făcut-o Yero Bello şi sper să înscrie toată echipa şi aşa să obţinem victorie după victorie".

Formaţia FC Vaslui a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Victoria Brăneşti, în primul meci al etapei a XIII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici