Hizo îi laudă pe Răduţă şi Marius Constantin

Antrenorul Viorel Hizo a declarat, vineri seară, că este extrem de fericit pentru jucătorul Lucian Răduţă, marcatorul golurilor victoriei Rapidului în meciul cu Unirea Alba Iulia, scor 2-0, şi l-a lăudat şi pe Marius Constantin, despre care spune că practic este "un alt fotbalist".

19 afișări
Imaginea articolului Hizo îi laudă pe Răduţă şi Marius Constantin

Hizo îi laudă pe Răduţă şi Marius Constantin (Imagine : Mediafax Foto)

"Sunt bucuros, chiar fericit pentru că Răduţă a înscris două goluri. A venit şi timpul vârfurilor să înscrie. Răduţă nu doar că a marcat, dar a făcut şi un meci foarte bun azi. Pot să spun că îmi pare rău că nu l-am folosit mai mult, dar şi invers, pentru că lui Joao Paulo Pinto nu am absolut nimic să-i reşproşez, în afara ratărilor. Pentru Răduţă această săptmână este una foarte grea. Depinde dacă va şti să-şi ordoneze viaţa şi legătura cu mass-media, dacă nu o s-o ia razna, la mintea lor poţi să o iei razna uşor. În loc să-şi dea cu un pic de gel, o să-şi dea cu mai mult. Mă bucur că şi portarul nostru, de doar 19 ani, a apărat foarte bine. Păun a jucat la fel foarte bine, sunt trei coppii foarte buni, mi-e drag de ei şi am încredere în ei", a afirmat Hizo, care, întrebat de ce l-a folosit pe Straton în poate şi nu pe Marinescu a răspuns: "Aşa mi-a venit azi-noapte".

Hizo a mai spus că fundaşul Marius Constantin a făcut un meci fără greşeală: "Are patru meciuri în campionat şi încă cinci în turneul din Germania, deci de nouă partide joacă aproape perfect. Este un alt jucător, practic putem spune că am legitimat un alt jucător. Am discutat mult cu el, am avut un tampon cu el în Germania, iar acum e al jucător".

Viorel Hizo a menţionat că Spadacio şi Lazăr au jucat fiind accidentaţi uşor şi că ei au vrut neapărat să intre pe teren.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici