Hizo: M-ar mulţumi şi un egal cu Sporting. Ne-ar menţine în cursa pentru primăvara europeană

Antrenorul formaţiei FC Vaslui, Viorel Hizo, a declarat miercuri că s-ar mulţumi şi cu un rezultat de egalitate în meciul din Grupa D a Ligii Europa cu Sporting Lisabona, deoarece ar menţine echipa moldavă în cursa pentru primăvara europeană.

69 afișări
Imaginea articolului Hizo: M-ar mulţumi şi un egal cu Sporting. Ne-ar menţine în cursa pentru primăvara europeană

Viorel Hizo (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

"M-ar mulţumi şi un egal cu Sporting. Ne-ar menţine în cursa pentru primăvara europeană şi ne-ar duce până în etapa viitoare, când se joacă direct calificarea cu Lazio Roma. Aştept foarte mult de la jucători, să se autodepăşească şi să nu facă economie în efort. Trebuie să alerge foarte mult, iar fiecare jucător să parcurgă minimum 12.000 metri în acest meci, plus realizările tehnico-tactice", a spus Hizo.

Viorel Hizo regretă absenţa lui Wesley, după ce a fost eliminat direct în partida de la Lisabona. "Din păcate, ne va lipsi Wesley, jucătorul care venea cu golul. Dacă ar fi jucat, Sporting trebuia să-şi ia măsuri să se organizeze astfel încât să-l ţină, ceea ce ar fi creat spaţii celorlalţi jucători. Dacă am putea să profităm de situaţia celor de la Sporting, de echipă deja calificată, ar fi foarte bine", a adăugat Hizo.

Tehnicianul vasluienilor spune că, personal, nu-i este teamă de meciul cu Sporting Lisabona, în condiţiile în care echipa şi-a depăşit deja obiectivul, cel de calificare în grupele Ligii Europa. "Sincer, nu-mi este teamă de meciul de joi, de la Piatra Neamţ, pentru că am ajuns într-un punct cu această echipă în care am depăşit toate aşteptările. Nu trebuie ca partida cu Sporting să apese pe umerii jucătorilor, pentru că obiectivul propus pentru acest sezon, de calificare în grupele unei competiţii europene, a fost atins. Nu am plecat cu nici unu la sută şanse şi suntem pe locul doi într-o grupă foarte puternică, ceea ce este o mare performanţă", a precizat Hizo.

FC Vaslui va întâlni joi, la Piatra-Neamţ, de la ora 20.00, formaţia Sporting Lisabona, într-un meci contând pentru etapa a patra a Grupei D a Ligii Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici